Beheer


Beheer – Rentmeesterschap (Fr. Gestion des biens – Eng. Property managment): Reximmo N.V. neemt voor u het beheer van uw eigendommen waar.
Wat houdt vastgoedbeheer in? (synoniem is rentmeesterschap) 
Beheer is in principe enkel nodig als U een optimaal rendement van uw eigendom(men) wilt, of U dient bijvb. lange tijd in het buitenland te vertoeven, of als vastgoed niet uw core-business is en U er dus geen tijd voor heeft. REXIMMO wordt de gesprekspartner voor de huurder.
Is er geluidsoverlast, zijn er lekkende kranen enz., men dient ons te contacteren.
Als er een huurder zijn opzeg geeft, dan gaan we onmiddellijk op zoek naar een valabele kandidaat.
Steeds wordt deze kandidatuur aan U voorgelegd. Een continue verhuring wordt aldus gegarandeerd, wat uw rendement sterk zal doen toenemen.
Tussentijdse plaatsbeschrijvingen worden uitgevoerd, eventueel foto’s genomen en afrekeningen opgemaakt (borg- en verbruik…) Maandelijks worden de huursommen en provisies voor U geïnd, gecontroleerd en doorgestort.
Tussentijdse controlebezoeken worden uitgevoerd wanneer nodig.
Provisies worden aangepast, (nieuwe) taksen doorgerekend.
De huurprijzen worden geïndexeerd, en/of eventueel aangepast bij wijzigingen in toestand.
Dienen er herstellingen aan het pand uitgevoerd, dan vragen wij offertes bij erkende aannemers, en na voorlegging & bestelling volgen we de werken op. REXIMMO zorgt ervoor dat eventuele schade of herstellingen worden toegewezen aan de juiste partij (huurders- of verhuurderslast) In optie kan voor uw patrimonium een 24u/24u paraat telefoonnr. worden opengesteld.

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: