Huurbelofte 1


Indien u zich kandidaat wenst te stellen voor het huren van een pand uit ons aanbod, kunt u hieronder de huurbelofte invullen.
Vul alles nauwgezet in! Onderstaande tekst die U zal invullen wordt bij eventuele aanvaarding van uw kandidatuur automatisch in andere documenten overgezet.
  [contact-field label="Wenst u loonbrieven en/of andere documenten toe te voegen ter ondersteuning van uw kandidatuur?" type="textarea"/]
  Indien u zich kandidaat wenst te stellen voor het huren van een pand uit ons aanbod, kunt u hieronder de huurbelofte invullen.

  Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

  Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
  De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
  De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

  De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
  Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
  Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
  Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

  %d bloggers liken dit: