Schattingen: U wilt de juiste waarde van uw onroerend goed kennen, omdat U uw woning wenst te verkopen of U wenst een eigendom te verwerven.

 1. Gedetailleerd schattingsverslag

  Tegenstelbaar; Kadastrale legger wordt opgevraagd; op basis van volume (vervolgens verrekenen met Abex-index), bewoonbare oppervlakte of vergelijkingspunten.

  Schriftelijk verslag volgt na ten laatste 5 werkdagen

  Prijs 300 euro + 21% BTW
  Indien de woning te koop gesteld wordt door Reximmo, is de schatting kosteloos (reeds betaald bedrag wordt nadien in mindering gebracht).

 2. Summier schattingsverslag

Tegenstelbaar; plaatsbezoek en een kort verslag met daarin de waarde van uw eigendom.

Prijs 100 euro + 21% BTW
Indien de woning te koop gesteld wordt door Reximmo, is de schatting kosteloos (reeds betaald bedrag wordt nadien in mindering gebracht).GRATIS schattingen doen we NIET.

Share this:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

 1. Prospectie: hoe doe je dit ?
 2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
 3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
 4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
 5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
 6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: