TH Albrecht Dürerlaan 43A & B


beschrijving

Kantoor-/praktijkruimte/vrij beroep met woongedeelte. Professioneel gedeelte: inkomhall, wachtzaal, werkruimte/kantoor (met wegneembare wand), aparte berging, citchinette, aparte CV-ketel, toilet, trap naar de verdieping alwaar kantoorruimte. Sluit zowel op de verdieping als op het gelijkvloers op elkaar aan via doorgangen. Privatief gedeelte: inkomhall, ruime living met gashaard via schuiframen uitgevend op achterliggend terras en zonnige tuin. Tuinhuis en carport. Terug in de woning gekomen is er een open keuken in de leefruimte met alle toestellen. Ernaast gelegen berging alwaar wasmachine en droogkast kan geplaatst worden. Eigen CV-ketel. Trap naar de verdieping alwaar nachthall, twee + één slaapkamers. Badkamer met ligbad, dubbele lavabo en douche. Alles netjes onderhouden, geschilderd en instapklaar. Kleeffolie op etalagevenster kan verwijderd worden.
Aarzel niet voor een bezoekje en mail ons op secretariaat@reximmo.be. Vervolgens zal u per kerende mail de benodigde info ontvangen hoe U het pand kan bezoeken, alsook wat er U te doen staat indien U na het bezoek geïnteresseerd bent om het pand te huren.

Eigenschappen

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: