TH Bernard Spaelaan 36, 9000 Gent


Karaktervolle burgerwoning – enkel voor vaste periode te huren – ideaal voor verbouwers, expat enz.

Klassevolle burgerwoning met drie slaapkamers + 1 hobbyruimte. Topligging 9000 Gent centrum Speciale aanbieding Tijdelijke verhuring gedurende 1,5 jaar (dus einddatum 28/02/2023). Ideaal voor eigenaars die aan het verbouwen zijn en tijdelijk ergens anders degelijk willen gehuisvest zijn, expats…Indeling: inkomhall & gekaleide muren, kelder, nieuwe CV-ketel op aardgas, living, keuken, mooi ommuurd aangelegd stadstuintje; trap naar de 1e verdieping alwaar achterliggende badkamer, twee slaapkamers. Trap naar de 2e verdieping alwaar twee slaapkamers. Zolderverdieping. Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoekje. Enkel via email !! en wel op secretariaat@reximmo.be – Alzo ontvangt U per kerende mail de nodige info ter bezoek.

Voorwaarden

Duur huurcontract:  1,5 jaar

EPC-score: 317 Kwh/m²/jaar  Unieke Code: UC2419942

Type huurovereenkomst:
Woninghuur (verplicht domiciliëren) – 2e verblijf niet mogelijk

Huurwaarborg:
3 maanden op geïndividualiseerde rekening op naam van de huurder(s) via http://www.korfina.be

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: