TH Brugsesteenweg 555, 9030 Mariakerke


Titel: Goedgelegen gezellig en instapklaar 2-slk-appartement

Duplexappartement gelegen op de eerste (en 2e) verdieping in een deftig gebouw zonder lift (dus geen algemene kosten !!) met volgende indeling: inkomhall met toilet, ruime living met veel lichtinval, aansluitend nieuw geïnstalleerde keuken met vaatwasser, kookvuur, oven en koelkast. Naast de keuken bevinden zich twee ruime bergingen met aansluiting wasmachine en droogkast. Alsook een zonnig terras aan de achterzijde van het appartement. Op de verdieping zijn er twee slaapkamers met laminaatvloerbekleding, en een extra ruimte die kan ingericht worden als dressing, opslag,.. Badkamer met toilet, dubbele lavabo en bad. Privatieve CV-ketel op aardgas. Geen algemene kosten in het gebouw, afrekening EGW met uw eigen nutsleverancier via hoofdtellers. Zeker een bezoek waard! Ligging nabij invalswegen en slecht op 10 minuten van Gent Centrum. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of voor een bezichtiging op het nummer 09/220.36.60 of via secretariaat@reximmo.be

Voorwaarden

Duur huurcontract:  3 jaar

EPC-score: 364 Kwh/m²/jaar  Unieke Code: UC

Type huurovereenkomst:
Woninghuur (verplicht domiciliëren) – 2e verblijf niet mogelijk

Huurwaarborg:
3 maanden op geïndividualiseerde rekening op naam van de huurder(s) via http://www.korfina.be

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: