TH Drongenstationstraat 48.102, Drongen


beschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement op 200 lm van station en met de auto op 3 minuten van oprit E40 en toch gelegen in heel rustige doodlopende straat. Volledig nieuw geschilderd en dus instapklaar. Fietsenstaanplaats inbegrepen. Keuken met alle toestellen – mooi terras voor en achter- eigen CV-ketel – berging met aansluiting wasmachine. Badkamer met inloopdouche. Achteraan gelegen twee mooie slaapkamers uitgevende met zicht op tuin en groot privé-terras.
Huurprijs 830 euro/maand + 50 euro AK. EGW apart via hoofdtellers. Uniek aanbod. Aarzel niet voor een bezoek en contacteer ons via secretariaat@reximmo.be of op 09/220 36 60

Eigenschappen

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: