TH Evergemsestw 163, 9032 Wondelgem


beschrijving

Evergemsesteenweg 163 bus 201, 9032 Wondelgem. Gezellig instapklaar duplex(dak)appartement met inkomhall, living, open keuken met toestellen, berging met aansluiting voor wasmachine, toilet, trap naar de verdieping alwaar badkamer met douche, lavabo; twee slaapkamers. Er is een zonneterras en aparte afgesloten garage. Geen bovenburen dus nul-overlast ! Alles geschilderd, instapklaar. Met eigen centrale verwarming. Privatieve verbruikmeters EGW dus U kiest zelf uw leveranciers. Er is een lift in het gebouw.  De AK (algemene kosten) omvatten het gebruik van de lift en water-electriciteitsverbruik voor de gemene delen.
Onmiddellijk vrij, aarzel niet voor een bezoekje en contacteer ons op secretariaat@reximmo.be . U zal een mail ontvangen met erin vermeld wanneer U kan bezoeken, alsook wat er U te doen staat indien U na een bezoek geïnteresseerd bent om te huren.

Eigenschappen

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: