TH Koestraat 50, 9940 Evergem


Instapklare mooie villa

Goedgelegen stijvolle en instapklare villa (type fermettestijl). Inkomhall, bureel, toilet, mooie living met haardvuur. Schuiframen met zicht op tuin. Terras achteraan. Grote keuken ingericht met alle toestellen w.o. twee ovens, vaatwas enz. Wasruimte, aparte garage. Op de verdieping vier slaapkamers en strijkkamer. Ruime badkamer. Apart toilet in de nachthall. Aangename en zonnige tuin. Dubbele garage (één in de woning en één achteraan). Alsook is er een tuinhuis. Dichtbij R4, opritten E17/E40 doch toch rustig gelegen. Warenhuizen in de omtrek. Aarzel niet voor een bezoek en mail ons op secretariaat@reximmo.be of bel ons 09/220 36 60

Voorwaarden

Duur huurcontract:  3 jaar

EPC-score: 247 Kwh/m²/jaar  Unieke Code: UC589256

Type huurovereenkomst:
Woninghuur (verplicht domiciliëren) – 2e verblijf niet mogelijk

Huurwaarborg:
3 maanden op geïndividualiseerde rekening op naam van de huurder(s)

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: