TH Sint-Kwintensberg 26, 9000 Gent


beschrijving

Gelijkvloersappartementje met één slaapkamer, bemeubeld met zetels, bed, tafel… Geen koer noch tuin. CV op aardgas. Keukenblok met alle toestellen w.o. kookplaat, oven, ijskast, dampkap. Gelegen in de studentenbuurt op wandelafstand van Gent centrum (Korenmarkt op 600 lm) en dcihtbij alle bussen, trams, op 2 km van Sint-Pietersstation. In de forfait van 100 euro zit alle privatieve EGW inbegrepen, alsook kost internetabonnement. Aarzel niet voor een bezoekje en contacteer ons op secretariaat@reximmo.be. Dan zal u een bericht ontvangen met details hoe U het pand kan bezichtigen, alsook hetgeen U te doen staat als U zich na het bezoek kandidaat wil stellen om te huren.

Eigenschappen

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: