TK 9820 Merelbeke – Brandegems Ham 1


beschrijving

Beschrijving

Voormalig cultureel centrum van Merelbeke ‘t Groenendal met ruime parking, gelegen op een oppervlakte van 3.195 m² . Vlotte verbinding via nabijgelegen oprit R4 naar snelwegen E40 en E17.

Indeling gebouw
De indeling van de gelijkvloerse verdieping is vooral gefocust op de grote multifunctionele theaterzaal, die bereikbaar is vanuit de centrale inkomhal; diagonaal hiertegenover is er een tweede zaal (eerder een grote vergaderzaal of ontmoetingsruimte).  Ingesloten hiertussen vinden we dus de inkomzone, met hierbij aansluitend een sanitair blok, alsook een toegangshalletje tot het appartement op de 1ste verdieping.  Aan de andere hoek vinden we o.a. de loges voor de artiesten, alsook de keuken en bar om beide zalen te kunnen bedienen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee blokken: er is een appartement dat beschikt over 2 slaapkamers, een leefruimte met open keuken en een badkamer, en anderzijds zijn er een tweetal ruime lokalen (archief en vergaderzaal) alsook een grote stookruimte.

Wat betreft verwarming is er een performante installatie van vrij recente datum in de stookruimte op de eerste verdieping aanwezig: het gaat over 3 hoogrendement stookketels (merk Remeha) op aardgas, die in een 4-tal aparte kringen kunnen voorzien in de verwarming van de burelen, de grote zaal, de kleine zaal en de luchtgroep.  Er is een bijkomende aparte gasketel voor het appartement, die zich in de inkom- en traphal van dit appartement bevindt.

Nuttige vloeroppervlakte
ca 572 m² op het gelijkvloers
ca 176 m² op de eerste verdieping waarvan ca 71 m² nuttige oppervlakte appartement

Voorschriften voor deze site volgens het BPA
Het gebied is bestemd voor gemeenschapsvoorzieningen en openbare nutsvoorzieningen, voor het onderbrengen van uitrustingen met een openbaar karakter en voor inrichtingen van openbaar belang, die geen negatieve invloed uitoefenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het aanpalende natuurgebied. Onder negatieve invloed wordt ondermeer verstaan: water-, bodem- of luchtvervuiling, geluidshinder en visuele verontreiniging. [Meer info…]

 
Voorkooprecht

Het perceel is belast met een recht van voorkoop: Vlaamse Landmaatschappij.

Instelprijs: 428.000 euro

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: