TK Alphonse Claeys Bouüaertlaan 16, 9030 Mariakerke


VERKOCHT

beschrijving

Mooie, goed onderhouden eengezinswoning met 4 slaapkamers en tuin, gelegen in het centrum van Mariakerke.

De indeling van de woning is als volgt: lichtrijke inkomhal; gastentoilet; keuken aan de voorzijde van de woning, met basic toestellen; mooie leefruimte met veel lichtinval en zicht op tuin; salon met parketvloer en openhaard; stenen trap naar de verdieping waar we 4 slaapkamers terugvinden en een badkamer met douche, lavabo en toilet. Ruime zolder bereikbaar via zolderluik. de woning beschikt eveneens over een droge kelder en garage.
Het gelijkvloers is voorzien van dubbel glas en rolluiken voor- en achteraan de woning. de bovenverdieping beschikt nog over enkel glas.

voor meer info of een bezoek, contacteer ons via secretariaat@reximmo.be

bebouwing

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: