TK Brugsevaart 16


beschrijving

Welgelegen gezellige half open bouw met één masterbedroom, een kinderkamer en een bureua; op het gelijkvloers inkomhall, living, keuken met achteruitgang naar de tuin, berging, badkamer met douche en dubbele lavabo, apart toilet met handenwasser. Trap naar de verdieping alwaar master bedroom vooraangelegen, achteraan 1 slaapkamer. Uitschuifbare zoldertrap geeft toegang naar geïsoleerde zolderruimte. In de mooie afgesloten tuin bevindt zich een gemetste ruime garage met achterliggende fietsenberging Instapklaar en ideale starterswoning. Dichtbij uitvalswegen R4, E17/E40. Met de fiets op 20 minuutjes van de korenmarkt (nabij ‘blauw fietsbrugje’). Aarzel niet voor een bezoekje en contacteer ons via secretariaat@reximmo.be of op 09/220 36

bebouwing

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: