TK Klimoplaan 54, 9032 Wondelgem


beschrijving

Villa gelegen op topligging in  villawijk ingeplant in doodlopende straat naast parkgebied. Indeling: inkomhall, toilet met handenwasser, garage met recent vernieuwde CV-ketel, uitgietbak, living in L-vorm met van overal zicht op de tuin, keuken met toestellen, koele berging naast keuken. Nachthall, drie slaapkamers, badkamer met ligbad, wc en dubbele lavabo. Zolder met volle manshoogte (2,20 meter) alwaar men twee heel ruime kamers kan in maken. Meranti-ramen met dubbel glas. Overal radiatoren. De woning is volledig onderkelderd met een kruipkelder met hoogte van +/- 1 meter (ideaal om leidingen bij te plaatsen, uitvoeren van onderhoudswerken enz.).
Zonnige tuin met tuinhuis. heel rustig gelegen in residentiële wijk. Aarzel niet voor een bezoekje en contacteer ons via secretariaat@reximmo.be, alzo kunnen we U reeds de beschikbare gegevens terugmailen. Bellen kan ook op 09/220 36 60

bebouwing

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: