TK Lusthoflaan 9, 9030 Mariakerke


Volledig te renoveren karaktervolle woning

Gelegen op topligging dichtbij openbaar vervoer, op fietsafstand van Korenmarkt (10 minuten), op 3 minuutjes van blauw brugje (Coupure, Bourgoyen enz.). Met de wagen op 5 minuten van oprit R4. Alle grootwarenhuizen in de nabije omgeving. Beenhouwer en kruidenier op minder dan 100 meter. Karaktervolle woning met bouwjaar 1954. Zuidwest gerichte tuin !. Inkomhall, spender (kleine kelder), ruime living, berging, keuken, badkamer met toilet.  Trap naar de verdieping alwaar 2 slaapkamers, dressingruimte. Zolder. Tuin met garage. Volledig te renoveren doch goede ‘stoel’ van de woning. Momenteel verwarming via gasconvectoren. Ideaal voor starters (met misschien ‘een nonkel Roger in de familie :-)’ – ofte zelf handige Harry). Na renovatie wordt dit een tijdloze woning, gewild en blijft op topligging. Aarzel niet voor een bezoekje en contacteer ons op secretariaat@reximmo.be om eenafspraak in te plannen. Vraagprijs: 295.000 euro

bebouwing

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: