HUURBELOFTE

Indien u zich kandidaat wenst te stellen voor het huren van een pand uit ons aanbod, kunt u hieronder de huurbelofte invullen.

BELANGRIJK:
Na het ontvangen van uw kandidatuur, informeren we de eigenaar meteen. Na ontvangst van zijn/haar antwoord, brengen we u snel op de hoogte of uw kandidatuur al dan niet werd weerhouden. Indien uw kandidatuur niet zou worden aanvaard, worden uitgezonderd uw naam, GSM en mailadres alle persoonlijke gegevens die u ons bezorgde verwijderd uit onze bestanden.

De indiener(s) verklaren dat de bovenstaande vertrouwelijke inlichtingen ter goeder trouw werden ingevuld.
Zij geven hierbij eveneens de toelating aan REXIMMO om de juistheid van de gegevens na te gaan.

Zolang het huurcontract niet door beide partijen getekend is, behoudt de makelaar het recht om het goed verder te huur te stellen en te werken aan de optimale verhuring ervan in het belang van zijn opdrachtgever.

Bij een aanvaarding van de kandidatuur dient er ter zekerheidsstelling zo snel mogelijk een voorschot overgemaakt van 150 euro op ons derdenrekening.
Dit bedrag wordt nadien verrekend met de eerste maand huur.

Alvorens alle partijen het huurcontract ondertekenen, bezorgen we u een voorontwerp van het contract ter nalezing.

Het huurdersaandeel voor de (verplichte) opmaak van de plaatsbeschrijving (bij woninghuur) bedraagt meestal 250 euro inclusief 21% BTW en is dus een kost waarmee u rekening dient te houden.

Share this:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...

Vacature voor Stagiair(e)-vastgoedmakelaar

Reximmo N.V. is een kleinere speler op de immomarkt, doch bestaat meer dan 20 jaar. Voor ons kantoor te Mariakerke (gelegen op 5 km van Gent centrum) zijn we op zoek naar een stagiair(e) vastgoed.
De dagelijkse praktijk omvat verkoop, verhuur, beheer en projectontwikkeling; ietwat syndiek komt ook aan de orde.
De stagiair zal in de mogelijkheid zijn om in de immowereld alle stappen van A tot en met Z onder de knie te krijgen. Dat is nu eenmaal het voordeel om in een kleiner kantoor stage te lopen, je wordt bij alles betrokken.

  1. Prospectie: hoe doe je dit ?
  2. Verkoop: van rondleidingen met kandidaat-kopers tot het afsluiten van een deal.
  3. Schattingen opmaken: alles wordt U in de praktijk aangeleerd.
  4. Verhuur: Panden in verhuur plaatsen en vervolgens huurovereenkomsten opmaken.
  5. Beheer: huurgelden vorderen en inboeken, aanmaningen uitsturen, plaatsbeschrijvingen opmaken, defecte zaken laten herstellen…
  6. Projectontwikkeling: verkopen op plan, werfopvolging, oplevering.

De finesses van het onderhandelen bij verkoop, het tijdig detecteren van gevoeligheden, én het belangrijke van het bijkomstige leren onderscheiden tijdens het ‘dealmaken’ zullen U eigen worden.
Onze website draait onder Wordpress, dé wereldspeler in site-ontwikkeling en hosting.
Het beheer ervan gebeurt volledig vanuit ons kantoor.
Indien U de vastgoedwereld echt wil leren kennen en U bent woonachtig in (of rondom) het Gentse, aarzel niet om ons snel uw CV en motivatie over te maken via secretariaat@reximmo.be.

%d bloggers liken dit: