U verkoopt !


U overweegt uw eigendom te verkopen? Maar… U twijfelt aan de huidige marktwaarde van uw pand U heeft vragen omtrent de “ verkoopbaarheid “ (=haalbaarheid) U vraagt zich af hoe REXIMMO uw slaagkansen om te verkopen zeer gevoelig zou kunnen doen stijgen En dit zonder kosten ??? Aarzel niet en vraag ons gratis professioneel advies.
Vaak kennen wij de koper reeds !!

Wij komen langs en doen een schatting, eventueel volgens verschillende calculatiemethodes. Meestal verneemt U van ons quasi onmiddellijk de reële marktwaarde, én, zeer belangrijk: de haalbaarheid ! Is uw eigendom zonevreemd, is er een voorkooprecht, en zo ja, wat ermee aanvangen? Reximmo antwoordt U nauwkeurig. REXIMMO kan voor eventueel nog uit te voeren renovaties of herstellingen, ZELF een kostenraming opmaken (geen tijdverlies) Wij plaatsen advertenties, maken reklame. Wij nemen deel aan beurzen( zoals een eigen stand op de BIS-beurs) enz. Wij versturen mailings naar ons bestaand cliënteel met informatie over uw eigendom. Ons klanten-en prospectenbestand is groot, reëel en up to date met kandidaat-kopers REXIMMO zal alle interesses groeperen, op voorhand schiften, opvolgen en tot een trefzekere verkoop begeleiden. Onnodig U aan het lijntje te houden, enkel resultaat maakt U en ons tevreden. Zijn er minpunten die een verkoop in de weg staan dan melden we U die onmiddellijk. Elke kandidaat-koper wordt persoonlijk vergezeld bij elk bezoek. Via digitale fotografie kunnen we op voorhand de kliënten uw woning tonen (soms a.d.h.v. een virtuele wandeling door de woning), dus geen onnodige bezoeken, dit is tijdbesparend voor U, en voor ons ! Als U dit wil kunnen we zeer discreet werken, hierbij wordt nooit uw adres aan eender wie meegegeven; dit kan soms zeer belangrijk zijn bij exclusieve panden, of om familiale, of om het even welke reden. Soms vragen we zelfs op voorhand van een kandidaat koper een bankwaarborg alvorens uw exclusief pand te bezoeken, kwestie van “nieuwsgierigen” op afstand te houden, en enkel echt geïnteresseerden toe te laten; dit is ook voor de kandidaat-koper een voordeel (zowel op voorhand als na een eventuele aankoop) Wij zorgen voor alle contracten, eventueel in samenwerking met uw notaris Zelfs als uw woning reeds lang te koop staat, en U begint alle hoop te verliezen, zullen wij snel de oorzaak aanwijzen, én belangrijk, een oplossing voorstellen En dit alles volgens het “no cure , no pay” principe d.w.z. “geen resultaat, geen kosten”. Wij begeleiden de schatters van de banken Zelfs bij oude fabrieken, boerderijen, gieterijen, enz. kunnen we de potentiële waarde bepalen a.d.h.v. de mogelijke projectontwikkeling te bekijken

Indien U interesse heeft en eventueel een afspraak of wat extra uitleg wenst, maak ons uw gegevens over en we contacteren U zo snel mogelijk.

%d bloggers liken dit: